Той ли е новата любов на Вихра Петрова? (ФОТО)

0

Снимката породи множество горещи въпроси

Бившата съпруга на опосума Иван Христов – Вихра Петрова публикува кадър, на който е с непознат за широката общественост мъж.

Това накара мнозина да се запитат дали този мъж е новата любов на Вихра Петрова. От коментарите, които техните приятели са направили в социалната мрежа става ясно, че двамата са доста близки.

Вихра Петрова
Снимката породи множество горещи въпроси

„Много сте хубави, ха-ха-ха“, е само един от множеството коментари до Вихра Петрова, съпроводени със сърчица.
На въпроса дали вече е открила половинката си, тя отговори с усмивка: „Много са ми ухажорите, но аз чакам единствения. Дали ще се появи, ще видим.“. Така и не става ясно дали този е мъжът, който ще излекува нараненото й от Иван Христов сърце.

Припомняме, че след раздялата си с него, Вихра Петрова написа книга, посветена на развода им. В нея тя дава напътствия на почитателките си как да преодолеят пътя от жертвата към свободната и самостоятелна личност, пише zajenata.bg, позовавайки се на информация на „България Днес“.

За разлика от Вихра, Иван създаде ново семейство с Ирина Тенчева, веднага след раздялата им. Двамата дори имат общ син. Към днешна дата твърдят, че са най-щастливата двойка на света. Предстоящото лято ще изкарат в семейни пътувания до различни интересни места.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.