Невероятно! Вижте какво подари Маги Халваджиян на Софи Маринова и съпруга й

Гласувайте за статията

Двамата посочиха, че меденият им месец тепърва зопачва

При все, че изминаха три месеца от пищната сватба на ромската перла Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго, двойката все още продължава да се радва на сватбените подаръци.

На сватбеното тържество присъстваха над 300 отбрани гости – колеги и приятели на двойката. По всичко личи, че всички те са били много щедри към младото семейство.

Софи Маринова

Двамата посочиха, че меденият им месец тепърва зопачва

В специално интервю за Деси Цонева, Софи Маринова и Гринго споделиха как е минал меденият им месец. Те разкриха и още куп подробности за семейния им живот след сватбата.

„Уникално беше всичко. Мина много нормално“, споделя Гринго за медения им месец със Софи Маринова, която вече носи фамилията Давидова. Те са прескочили и до Солун, защото имали подаръци от приятели на сватбата.

Софи Маринова и съпругът й заминаха за Италия. Почивката им там е подарък от продуцента Маги Халваджиян. За никого не е тайна, че той много обича Ботуша и прекарва всяко лято именно там почивката си.

Двамата дори планират по време на престоя си да гостуват на Маги Халваджиян там. Те са истински щастливци, тъй като имат доста почивки. В този ред на мисли очевидно меденият им месец тепърва започва, пише zajenata.bg.

Със сигурност след като се върнат от дългите си пътешествия ще имат още много неща за споделяне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар