Пени Джунър: Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Даяна и Камила се сближили още със запознанството си

Пени Джунър разкрива нови подробности около любовния триългълник между Даяна, Чарлз и Камила. Бракът на Даяна и Чарлз продължава да вълнува света, макар той да беше обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.

Преди две години британската журналистката Пени Джунър пише автобиография на съперницата на Даяна за сърцето на Чарлз – Камила Паркър Боулс. В нея тя разказва подробности за от кралския любовен триъгълник. Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от разговори с приятели и познати на Камила и Чарлз, пише vesti.bg.

Оказва се, че Даяна се сближила с Камила още от запознанството им. Те наистина намерили общ език и дори станали приятелки. Но това продължило кратко – до момента, когато Даяна разбрала за връзката между Чарлз и Камила.

Пени Джунър пише, че Даяна се променила още щом започнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появили усещането, че я лъжат. Принцесата започнал да се държи хладно с Камила и да страни от нея, което Чарлз не харесвал. Но двамата вярвали в по-добро бъдеще.

Даяна и Чарлз

„Все пак Даяна му харесваше, но преди сватбата те се познаваха отскоро, твърде малко. Те едва се познаваха и едва ли биха могли добре да се разбират“, пише журналистката, цитирана от медиите. „Но въпреки това Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи“, твърди журналистката.

„Всички разбираха, че Камила не може да бъде с Чарлз по редица причини, а Даяна идеално подхождаше за тази роля. След като принцът направил на Даяна предложение за брак, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе забранено да се доближава до Даяна. Но принцът все пак се надяваше, че ще може да общува с бившата си приятелка, която той продължаваше да обича.

Рано или късно Даяна трябваше да разбере все пак какво свързва бъдещия й съпруг с Камила. И това тя научи от друг човек. Чарлз не се замисля какво й струва на Даяна цялата тази история“, пише още в книгата.

„Тя изглеждаше комично и нелепо при общуването с жената, която е била любовница на бъдещия й мъж. Когато бе насрочена датата на сватбата, Чарлз реши да разкаже на Даяна за Камила, но не всичко. Той каза, че с Камила били много близки приятели, но между тях не е имало физическа близост“, пише още Джунър.

Приятели на принца смятат, че сватбата с Даяна е съдбоносна грешка за двамата. По думите на Пени за сватбата тя окончателно се променила.

„Принцесата бе преследвана от чувството, че всички знаят нещо, следят, крият. Това я подлудяваше. Даяна толкова не вярвала на Чарлз, че дори когато той оставал с най-близките роднини, тя го подозирала, че той я обсъждал в неприятна светлина“, казва още журналистката.

Приятелството между Даяна и Камила продължило кратко сн. Уикипедия

Приятелството между Даяна и Камила продължило кратко сн. Уикипедия

Според биографката на Камила мнозина са обяснявали истеричните състояния на Даяна с булимията, от която тя страдала, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар