Няма да повярвате какво направи вдовицата на Стефан Шарлопов

Очевидно вдовицата все още не може да преодолее тежката загуба
0

Очевидно вдовицата все още не може да преодолее тежката загуба

Мнозина не могат да повярват какво направи вдовицата на покойния хотелиерски бос Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова.

От близкото обкръжение на вдовицата на Стефан Шарлопов издават, че напоследък тя пръска луди пари за шамани, екстрасенси и врачки, а причината за това ще ви остави без думи.

Стефан Шорлопов
Очевидно вдовицата все още не може да преодолее тежката загуба

Оказва се, че вдовицата на Стефан Шарлопов все още не може да преживее огромната загуба. Поради тази причина тя търси начин да се справи със стреса и напрежението чрез езотерика, отбелязва „Уикенд“.

След внезапната кончина на Стефан Шарлопов през февруари 2018 година, Бояна Шарлопова се е втурнала да търси утеха в книги по популярна психология и се лута по срещи с всевъзможни гурута в тази област. Мълвата носи, че разходите, които Бояна Шарлопова е направила до момента по врачки, шамани и ексрасенси, надхвърлят 100 хиляди лева.

Запознати посочват, че само един от семинарите за личностно развитие, които Бояна Шарлопова е посещавала, е с такса за участие от близо 1000 лева. Семинарът се е провел в два последователни дни. Шарлопова слушала много внимателно лекциите на известна канадска шаманка, посветени на справянето с негативните емоции, които бушуват в нас. Вдовицата посещава подобни мероприятия вече повече от година, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.