Невероятно, но факт! Ето с какво се захваща Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Шоуменът вече крои планове

За никого не е тайна, че краят на „Шоуто на Слави“ е близо. Това е причината, поради която Слави Трифонов вече се е насочил към новия сектор, в който смята да се реализира.

Остава почти месец до края на шоуто, което се върти в ефира от 19 години насам. Разбира се бързо плъзнаха слухове за предстоящата съдба на Слави Трифонов и екипа му.

Слави Трифонов

Шоуменът вече крои планове

Една от най-тиражираните версии напоследък е, че Слави Трифонов ще се впусне в политиката, отбелязва „Галерия“. Дори това да се окаже вярно, шоуменът вече крои различни проекти за музикантите и артистите от шоуто си.

От близкото му обкръжение твърдят, че планира да се захване сериозно с продуцентска дейност и да стане пряк конкурент на Митко Пайнера.
Тази дейност далеч не му е чужда като се има предвид, че в началото на демокрацията, Слави Трифонов основа БМК, която подкрепяше не само „Ку-ку бенд“, а и редица родни певци. Сред тях бяха Кали, Сашо Роман, Мария Илиева, дует „Каризма“, Нина Николина и др.

По всяка вероятност дори и след края на шоуто, музикантите от „Ку-ку бенд“ ще продължат да издават нови песни. Дори прави впечатление, че напоследък певците от бенда трупат нов репертоар и ударно представят парчета.

Предполага се, че това ще постави началото на турнетата и участията, които ще последват из клубовете в страната. Сред най-търсените са Борис Солтарийски, Гъмзата и Годжи, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар