Синът на Лепа Брена Стефан разкри каква жена иска (+ Одобрява ли пластичните операции?)

Гласувайте за статията

Синът на Лепа Брена Стефан все още е сам

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович все още е сам. Въпреки че много медии му приписват връзки с различни жени, сърцето на наследника на Брена и Боба все още е свободно. Стефан даде специално интервю за македонските медии, в което разкри повече подробности около личния си живот.

Като син на Лепа Брена и Боба Живойнович, Стефан винаги е бил обект на медиен интерес. За него се пише постоянно из медийното пространство. Стефан споделя, че родителите му винаги са му били пример в живота. „От вкъщи чак до сцената – те са моят пример“, казва синът на Брена за „Exclusive“.

Стефан говори и за появилите се през последните месеци слухове за него – за преместването му в нов дом и за жените, с които му приписват връзка. Синът на Брена споделя, че отдавна живее далеч от родителите си. От около 6 години той живее сам в Америка.

Стефан признава, че все още е сам и няма жена до себе си, въпреки опитите на медиите да му припишат връзки с различни жени. „Свободен съм, фокусирал съм се върху работата. Наслаждавам се на живота. Когато дойде времето да съм сериозен, ще бъда сериозен“, споделя наследникът на Брена и Боба.

Младият мъж признава, че няма пластични операции, както твърдят медиите. Стефан споделя също и какво мисли за пластичните корекции, които в днешно време са много популярни сред младите момичета. „Ако някой наистина е хубав по природа, тогава е наистина криминално деяние да се унищожи, само заради модата“, споделя Стефан. Синът на Брена подкрепя пластичните операции само, ако човек наистина има нужда от тях.

Стефан разкрива, че за него външният вид не е толкова важен. „Аз не гледам толкова външния вид, колкото енергията, как мисли, какво е отношението към живота и такива неща. Мисля, че с човек, който носи в себе си такава енергия като моята, може да се разберем“, разкрива синът на Брена.

Синът на Лепа Брена Стефан още търси подходящата жена сн. Фейсбук

Синът на Лепа Брена Стефан още търси подходящата жена сн. Фейсбук

Стефан търси жена, с която след 30-40 години брак, все още да бъде приятел и да има какво да си кажат, когато седнат да изпият чаша кафе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар