Седмичен хороскоп за 29 юни – 5 юли – изява за Везните, разбирателство за Скорпионите

Седмичен хороскоп за 29 юни – 5 юли – изява за Везните, разбирателство за Скорпионите
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни

През следващата седмица ще имате възможност да се изявите по някакъв начин. Може да станете център на внимания или да впечатлите околните с това, което сте постигнали в определена област. Семейните въпроси също ще излязат на преден план – не отлагайте да ги разрешите заради служебните ангажименти. Добре би било, ако прекарвате повече време с близките си хора, защото имено те ще ви дадат насоката и съветите, от които имате нужда.

 

Скорпион

В първите дни на юли е възможно да се появи разминаване в желанията, вие да искате едно, а човекът до вас друго. Каквато и да е конкретната ситуация, със сигурност трябва да полагате повече усилия, за да се разбирате с околните и да постигате съгласие по определени въпроси. За да не си създавате излишни проблеми, през следващите дни се опитайте да контролирате по-добре силните си копнежи.

 

Стрелец

Предстои ви наситена с преживявания седмица. Някои от вас ще приемат събитията като приключения, други ще откриват в тях предизвикателства. При всички случаи няма да скучаете. През следващите дни с пълна сила ще проявявате типичното за представителите на вашия знак качество – да търсите истината за нещата и да я изричате. За съжаление тази ваша склонност може да предизвика проблеми.

 

Козирог

Търпението на много от вас ще бъде поставено на изпитание, защото има голяма вероятност събитията да не се развиват по план. Някой няма да оправдае очакванията ви. Трудно ще ви бъде да се адаптирате към промените и да сте по-толерантни към околните. Пробвайте да се поставите на мястото на другите. За целта общувайте по-активно и бъдете готови да водите преговори, ако това се налага.

 

Водолей

През първите дни на периода е възможно да срещате повече спънки и съпротива отвън. Здравият разум, на който обикновено се опирате, също може да ви изневери през следващите дни – ще си мислите, че разсъждавате логично, но всъщност ще се заблуждавате. Изчакайте до края на седмицата, за да видите как ще се развие ситуацията. Тогава ще ви стане ясно дали сте на прав път.

 

Риби

Бъдете по-бдително от обикновено, защото рискът да допуснете грешка ще е голям. Ако се съмнявате в нещо, потърсете още едно мнение или допълнителна информация. Възможно е да изпитвате колебания, но вместо да взимате прибързани решения под влияние на емоции, по-добре изчакайте малко. Има вероятност ситуацията скоро да се изясни и по-лесно да стигнете до отговорите, които търсите.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар