Седмичен хороскоп за 29 юни – 5 юли, разум за Овните, нова посока за Девите

Седмичен хороскоп за 29 юни – 5 юли, разум за Овните, нова посока за Девите
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Основната препоръка към вас е през идната седмица да бъдете разумни. Не е нужно да казвате първото, което ви дойде наум, дори да сте убедени, че сте прави, тъй като има вероятност да не сте избрали подходящия начин на изразяване. Ако искате другите да ви разберат правилно, първо анализирайте, подредете мислите си и тогава се изказвайте.

Телец
Периодът е благоприятен за служебните ви дела, но все пак няма да е излишно да проявявате по-голямо внимание към детайлите. Моментът е много подходящ да се заемете с неуредени финансови въпроси – дори някои спънки да ви изнервят, има шанс към края на седмицата да постигнете успех. Що се отнася за взаимоотношенията през следващите дни, не е изключено някой ваш колега или приятел да ви подразни или да ви разочарова с поведението си.

Близнаци
Очаква ви динамична седмица, в която разговорите – лични или делови, ще заемат централно място в общуването ви с околните. Ще успеете да влезете в ролята на добри комуникатори и да докажете, че правдата се ражда в диалога. Едно е сигурно – през този период едва ли ще успеете да избягате от истината, дори тя да не е особено приятна. Поведението на хора от близкото ви обкръжение ще ви наведе на някои размисли.

Рак
В началото на юли ще изпитвате голяма потребност да сте в компания и ще търсите вниманието на любимия човек или на други близки хора. Някои от вас може внезапно да се разнежат. Ще искате да се грижите за любимите си хора и да им помагате с каквото можете. Астрологичните влияния обаче ще ви дадад чудесната възможност да се погрижите за още един важен човек до себе си.

Лъв
Препоръката към вас е да оргаризирате работата и всекидневието си така, че да обърнете внимание на важните неща. За да го постигнете, ще трябва да определите вашите приоритети и да не поемате безкрайни ангажименти и отговорности. Не го ли направите, има вероятност събитията да ви принудят да намалите малко активността си и да насочите енергията си там, където е необходима.

Дева
Предстои ви интересна седмица, през която ще имате възможност да внесете подобрение в някоя област от живота си и да въведете ред там, където е нужно. Има голяма вероятност преживяванията ви през следващите дни да окажат влияние върху това в каква посока ще поемете занапред в личния или в професионалния си живот. Ако в началото на периода сте объркани, или се терзаете за нещо, не се тормозете.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар