Анджелина Джоли се влошава

Анджелина Джоли се влошава
5 (100%) 1 vote

Здравословното състояние на Анджелина Джоли се влошава, но тя не желае да се вслуша в съветите на лекарите

Здравословното състояние на Анджелина Джоли се влошава. Теглото на актрисата е на критичната граница. И въпреки, че състоянието й се влошава с всеки изминал ден, тя отказва да преосмисли отношението към себе си.

Преди дни бившата съпруга на Брад Пит беше на хуманитарна мисия в Колумбия. Престоят й там беше белязан от неприятен инцидент. Актрисата припадна в резултат от системно гладуване и недохранване.

В продължение на дни тя не консумира абсолютно нищо или се храни оскъдно. Актрисата е плашещо слаба и се опитва прикрие това, залагайки на широки дрехи.

По време на нейната визита в Колумбия, вятърът отвя наметалото й гледката беше шокираща. Веднага след прибирането си у дома, Анджелина Джоли е постъпила в болница за изследвания. Но не дочакала излизането на резултатите. Актрисата заявила, че това не я вълнува и бързо напуснала болничното заведение.

След като получила резултатите, тя не споделила дори с най-близките си какво показват изследванията й.

Лекарите са категорични, че звездата трябва да вземе незабавни мерки, тъй като последствията може да се окажат фатални за нея. Системното гладуване и недохранване може да доведе до внезапно спиране на функциите на някои органи или цели системи, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар