Мариана Векилска изненада всички

Гласувайте за статията

Мнозина започнаха да си задават един въпрос

Бившата тв водеща от редиците на Би Ти Ви – Мариана Векилска изненада всички.

Тези дни тя се появи на събитие на медията, което веднага повдигна въпроса дали не се връща отново на работа там.

Мариана Векилска

Мнозина започнаха да си задават един въпрос

Мариана Векилска, която от известно време обикаля из столичните светски вечеринки, е била забелязана в компанията на колегите й, отбелязва „Хотнюз“.
При все, че се зарадвала най-много на срещата си с Мария Силвестър, отделила най-много време на бившия синоптик от редиците на Би Ти Ви – Емо Чолаков.

На всички обаче направило впечатление, че Мариана Векилска не разменила и дума с Александра Кръстева, която зае овакантеното място. На събитието е присъствал и шефът на медиата Флориан Скала, но Векилска стояла далеч от него.

Припомняме, че тя изненадващо замина за Брюксел през миналата година, за да започне работа в Европейската агенция по въздухоплаване. Дългият й престой в България в последно време обаче повдига все по-често въпроса дали не се е отказала от кариерата си в чужбина.

Разбира се не е изключено Мариана Векилска да е по някакъв друг повод в родината си или пък дори да е в отпуск и да се възползва от възможността да се срещне с бившите си колеги, с които е в прекрасни отношения, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар