Лекари едва успяха да свестят Анджелина Джоли

Гласувайте за статията

Медиците са сериозно притеснени за състоянието й

Американските медии тръбят, че лекарите едва успели да свестят холивудската звезда Анджелина Джоли.

Тя многократно е предизвиквала сериозни притеснения у феновете й заради драстичното й отслабване. Напоследък обаче нещата не просто минават всякакви граници, а направо са катастрофални.

Анджелина Джоли

Медиците са сериозно притеснени за състоянието й

По време на посещение в Колумбия, където Анджелина Джоли била на хуманитарна мисия, актрисата преживяла нов припадък. Тя направо се сринала на земята от слабост и изтощение. Състоянието й се оказало повече от притеснително и медиците срещнали сериозни затруднения да я върнат отново в съзнание.

От антуража на Анджелина Джоли изпаднали в паника. Те настояли звездата веднага да отиде на преглед, щом се върнат в Щатите. След като се прибрала отново у дома, актрисата с неохота отишла в клиника, където се прегледала.

След прегледа обаче тя светкавично напуснала лечебното заведение, без дори да си направи труда да изчака резултатите от изследванията. Когато й били изпратени, тя не казала на никого какви са резултатите.

Въпреки това в медиите изтече информация по темата, макар и доста оскъдна. Според тази информация, медиците са предупредили Анджелина Джоли, че трябва да промени изцяло отношението към здравето и тялото си. Те били категорични, че в противен случай ще я сполети най-лошото, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар