Турска актриса взе ума на Иво Аръков

Турска актриса взе ума на Иво Аръков
5 (100%) 1 vote

Иво Аръков отново отново се носи на крилете на любовта

Иво Аръков отново се влюби. Световноизвестна турска звезда взе ума на нашенеца, научи HotArena.

„Тя е жената, за която бих дал живота си за нея. Бих умрял за нея. Невероятна е. Тя е просто неземна“, не спира да хвали колежката си Иво. От известно време той почти се е преселил в Турция и се прибира у нас само заради ангажиментите си.

Мелиса Памук е жената, която взе ума на Иво Аръков. Тя е на 28 години и е една от младите надежди на турското кино. Двамата с Аръков се запознали покрай снимките на сериала „Ирония на съдбата“. В него нашенецът си партнира с турския Брад Пит –  любимецът на жените Къванч Тътлъту.

От момента на запознанството си двамата постоянно контактуват чрез интернет. Аръков често пътува до Истанбул, за да се вижда със звездата.

Мелиса е не само актриса. Тя се изявява и като модел.  Родена е в Харлем, Холандия. През 2011 година е спечелила конкурса Мис Турция. У нас е по-известна с ролята си на Асу в хитовия сериал „Черна любов“, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

От пет години Иво Аръков е сам, тъй като не успя да намери заместничка на Мика Стоичкова. Но вероятно много скоро това ще се промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар