Жените на Фатик тънат в лукс (Вижте луксозния им палат в Горна Баня)

Гласувайте за статията

Наследничките на Фатик се къпят в лукс, палатът им в Горна Баня е достоен за принцеси

Имението, което Фатик остави на двете си дъщери и съпругата си в Горна Бана е просторно и супер луксозно. Мафиотския бос осигури на семейството си пълен разкош, разкри Галерия.

Трите дами разполагат с огромна трапезария, две гостни, четири спални, огромен двор с красива зеленина, два басейна – вътрешен и външен и това са само част от ектрите на палата им.

Снимка: Хотарена

За двора на вовицата на Фатик и неговата дъщеря Адриана се грижат три прислуги. На дамите не им се налага да се занимават и с почистването на дома тъй като две жени се трудят с прахосмукачките и бършат праха.

Градинар пък се грижи за зелените площи и а поддръжката на басейните. Само дето нямат готвач защото предпочитат да се хранят навън в някой луксозен ресторант. По-малката щерка Адриана има задължение единствено да се грижи за домашния си любимец – померан.

Снимка: ХотАрена

Родителката й рядко се задържа вкъщи тък като се занимава с управлението на бизнеса, който наследи пт съпруга си.

Имотът в Горна Баня не е идинстения за наследничките на Фатик. Фамилията има още апартаменти в кв. „Лозенец”, 20 декара в „Люлин” както и 2,5 декара на улица „Цар Симеон”. Жилището в Горна Баня бе предпочетено заради Адриана, която учеше в Италианския лицей.

Допреди няколко години с майка си и сестра си живееше и по-голямата дъщеря Александра. Но тя замина за САЩ където е родена и има американско гражданство. С такова е й Адриана, но предопочита България, предава ХотАрена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар