Владимир Кличко се размина като по чудо с ужасна трагедия

Гласувайте за статията

Инцидентът се разиграл на лунна светлина

Легендарният боксьор Владимир Кличко се размина като по чудо с трагедия с фатален край.

Запознати издават, че случката се е разиграла на бреговете на испанския остров Майорка, пише „Билд“.

Владимир Кличко

Инцидентът се разиграл на лунна светлина

Украинският ас Владимир Кличко наел яхта и се радвал на ваканцията със семейството си. Щастието му обаче не продължило дълго време, тъй като се отдалечили едва на десетина километра от брега, когато в машинното отделение на плавателния съд възникнал пожар.

За щастие екипажът, намиращ се на борда на яхтата реагирал своевременно. Те изпратили съобщение за помощ и съответно пристигането на спасителните екипи не закъсняло. Само бързата и навременната реакция на екипите спасила Владимир Кличко и семейството му от фатален изход от ситуацията.

Така и не става ясна причината, която е предизвикала пожара в машинното отделение на яхтата. Владимир Кличко пък отбелязва пред „Билд“, че трагедията реално е била предотвратена от бързото подаване на сигнала от екипажа на яхтата и съответно навременната реакция на спасителния екип.

На всичкото отгоре драматичната ситуация се разиграла на лунна светлина. Не е изключено легендарният боксьор да е планирал някаква романтична изненада за половинката си при все, че според мълвата двамата се разделиха малко след раждането на дъщеричката им, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар