Владимир Кличко се размина като по чудо с ужасна трагедия

Гласувайте за статията

Инцидентът се разиграл на лунна светлина

Легендарният боксьор Владимир Кличко се размина като по чудо с трагедия с фатален край.

Запознати издават, че случката се е разиграла на бреговете на испанския остров Майорка, пише „Билд“.

Владимир Кличко

Инцидентът се разиграл на лунна светлина

Украинският ас Владимир Кличко наел яхта и се радвал на ваканцията със семейството си. Щастието му обаче не продължило дълго време, тъй като се отдалечили едва на десетина километра от брега, когато в машинното отделение на плавателния съд възникнал пожар.

За щастие екипажът, намиращ се на борда на яхтата реагирал своевременно. Те изпратили съобщение за помощ и съответно пристигането на спасителните екипи не закъсняло. Само бързата и навременната реакция на екипите спасила Владимир Кличко и семейството му от фатален изход от ситуацията.

Така и не става ясна причината, която е предизвикала пожара в машинното отделение на яхтата. Владимир Кличко пък отбелязва пред „Билд“, че трагедията реално е била предотвратена от бързото подаване на сигнала от екипажа на яхтата и съответно навременната реакция на спасителния екип.

На всичкото отгоре драматичната ситуация се разиграла на лунна светлина. Не е изключено легендарният боксьор да е планирал някаква романтична изненада за половинката си при все, че според мълвата двамата се разделиха малко след раждането на дъщеричката им, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар