Натали Трифонова постави категоричен ултиматум

Гласувайте за статията

Двамата са заедно от десетгодишни

Синоптичката на Би Ти Ви – Натали Трифонова, постави категоричен ултиматум.

Самата Натали Трифонова неведнъж е споделяла, че с приятеля й Доан Хасан, който е от турски произход, са преминали през множество бури. Въпреки това към днешна дата двамата са по-влюбени от всякога.

Натали Трифонова

Двамата са заедно от десетгодишни

27-годишната атрактивна блондинка е категорична, че именно Доан е мъжът за нея. Тя дори е категорична, че е време двамата да създадат семейство и му поставила улитматум. Синеоката красавица дори сподели преди време в интервю за списание „Diva”, че се чувства напълно готова да стане майка.

Тя издава, че с Доан са заедно от 10-годишни и в този ред на мисли си знаят и кътните зъби дори. Те не само са учили заедно в кварталното училище, а и са били в един и същи клас.
При все, че семейството на Доан е от Силистра, а Натали Трифонова от Велико Търново, и двамата са учили в столицата.

Тъй като приятелят на Натали Трифонова дошъл по-късно в класа им, вниманието на всички съученички било насочено към него. За разлика от останалите обаче, блондинката се правела на незаинтересована от новото момче. Едва години по-късно Доан й признал в прав текст, че се влюбил в нея от пръв поглед.

След седми клас пътищата им се разделили, защото Натали Трифонова се преместила да учи в руското училище, а Доан продължил образованието си в строителен техникум. Въпреки всичко той бил нейния кавалер на бала, пише blitz.bg, позовавайки се на информация на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар