Ето защо Преслава реши да оперира носа си

Ето защо Преслава реши да оперира носа си
5 (100%) 1 vote

Новият нос на Преслава е една от най-обсъжданите теми

От няколко седмици Преслава е с нов нос. Пластичната й операция е една от най-обсъжданите теми. Изпълнителката се довери на виден пластичен хирург в турска клиника. За манипулацията и тридневния си престой там изпълнителката е заплатила 5 000 долара. Всъщност сумата е била платена от нейния любим Павел.

Той е причината пайнерката да се подложи на операцията, пише Хот арена. Именно Павел успял да убеди Преслава да се подложи на ринопластика, тъй като всичките му бивши изгори били с перфектни нослета. Той придружил любимата си до клиниката в Турция, а дъщеря им Паола останала в България на грижите на баба си.

Преслава се оперирала при същия хирург, при който преди време се оперира Емилия. Блондинката също се подложи на ринопластика. Но при нея манипулацията беше наложителна. Официалната версия за ринопластиката на Емилия гласеше, че причина за интервенцията е претърпян пътен инцидент.

Но според запознати истината е друга. Блондинката пострадала от гнева на бившия си Коко Динев, който имаше навика да й посяга.

Емилия остана много доволна от процедурата и препоръчва клиниката на всичките си колежки. Очевидно и Преслава е решила да се възползва от препоръките й.

Добричлийката дори обмисля варианта да застрахова новия си нос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар