Вижте за какво харчи луди пари Бояна Шарлопова

Вижте за какво харчи луди пари Бояна Шарлопова
5 (100%) 1 vote

Вдовицата на покойния хотелиер Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова пръска парите от наследството му

Бояна Шарлопова търси утеха след смъртта на съпруга си. Тя намира успокоение единствено при врачки и шамани. Милионерската вдовица е луднала по окултното. До този момент тя е пръснала цяло състояние за посещения и сеанси при различни врачки. Според запознати, сумата възлиза на 100 000 лв.

Само за един от семинарите, в които е участвала, Бояна Шарлопова е заплатила такса в размер на 1000 лева. Лекциите са били изнесени от известна шаманка от Канада. Те са били посветени на съвети за справянето с негативните емоции.

Бояна Шарлопова посещава подобни събития вече повече от година. До момента тя е похарчила за новото си увлечение сума, достатъчна за покупката двустаен апартамент в София, изчисляват нейни познати.

Причина за новото й увлечение е внезапната смърт на Стефан Шарлопов, която се оказа огромен шок за красивата Бояна.

Тя е редовна клиентка на Наталия Кобилкина и нейните колежки. Освен това разчита и на собствен психолог, който се радвал на значителни финансови постъпления, откакто тя е негова клиентка.

Харчовете за врачки и психолози не са нищо на фона на несметното богатство, което Бояна наследи от съпруга си. Въпреки, че в живота й вече има нов мъж, тя все още не е преживяла шока от загубата на Стефан Шарлопов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар