Разкриха причините за тремора на Ангела Меркел

Гласувайте за статията

Ангела Меркел не е болна, а прекалила с кафето

В четвъртък Ангела Меркел уплаши всички като се появи тресяща се на откриването на срещата на G-20. Немският канцлер отказа да обсъжда въпросите свързани с нейното здраве, но треморът й притесни не само германците, но и цялата световна общественост.

По време на срещата със Зеленски, новият президент на Украйна, Меркел отново се тресеше по същия начин. Тогава тя отдаде състоянието си на дехидратация и обяви, че бързо се е възстановила, след като изпила няколко чаши с вода.

На откриването на срещата на G-20 в Япония, Меркел, отново се разтресе. Причината се оказа топлото време, както и фактът, че сутринта преди конференцията, германката е изпила твърде много кафе и почти никаква вода.
Говорителят на Меркел заяви за медиите, че „канцлерът е добре“ и няма причини за тревога за здравето й. Друг официален представител пък споделил пред „Ройтерс“, че причината за състоянието й е злоупотреба с кафето. Но при последната й среща е имало и психически проблем.

Ангела Меркел е под огромно напрежение и се притеснила да не изпадне отново в подобно състояние. В крайна сметка случката се повторила именно заради стреса.

„Тревогата от миналия инцидент доведе до днешната ситуация“, заяви представител на Меркел. . И допълни, че няма поводи за тревога.

Меркел имаше доста натоварена програма на срещата на върха. Тя говори с Тръмп, среща се и с много от азиатските лидери, а освен това се опитваше да запази позициите на Германия стабилни. И докато САЩ и Германия изразиха желание Русия да се върне като съюзник на САЩ и ЕС, а също така да се възобновят и търговските отношения между страните, то Британия не е толкова благонастроена.

Ангела Меркел с тремор в ръцете, болна ли е? сн. You Tube

Ангела Меркел с тремор в ръцете сн. You Tube

Тереза Мей настоя държавните служби да предадат на Британия военните, които са опитали да отровят Скрипал. А също и страната да спре да прави опити да се меси в европейската и американската политика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар