Поредна драма в семейството на Димитър Рачков

0

Майката на Димитър Рачков не е на себе си

Димитър Рачков се прибра в родния си Бургас, за да се погрижи за родителите си. Те не са на себе си след поредния арест на по-малкия му брат Петър, пише HotArena, позовавайки се на „Ретро“.

Петър Рачков бе задържан по време на спецакция в края на май. Служителите на реда го закопчаха заради производство и разпространение синтетични опиати, които лично той произвеждал в дома си в бургаския квартал „Възраждане“.

Братът на Димитър Рачков криел забранените вещества в запалки, защото знаел много добре, че властите са по петите му и е въпрос на време да го заловят.

Родителите му научили от медиите за случилото се. Майката на комика Станка изпаднала в ужас. Рачков решил да навести родителите си, за да им вдъхне сили, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Гостуването при родителите му съвпаднало и с неговото  участие в Бургас, където за пореден път игра моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“.

Майка му го придружила в Летния театър и изгледала с удоволствие програмата. Но не пожелала да седне на първия ред, за да не привлича вниманието. Леля Станка изгледала спектакъла на сина си от последния ред, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.