Деси Банова зарязва Росен Плевнелиев

Деси Банова зарязва Росен Плевнелиев
5 (100%) 1 vote

Бившата синоптичка Деси Банова има нови планове за живота си

Деси Банова, която само преди година сключи брак, има нови планове за живота си. Блондинката възнамерява да поднови служебните си ангажименти, пише HotArena, позовавайки се на „Ретро“.

В момента тя е в отпуск по майчинство, но вече изпитва носталгия към работата си и възнамерява в най-скоро време отново да се изявява в ефир и да влезе в старото си амплоа.

Деси Банова излезе в дълъг отпуск още миналото лято. Преди да забременее, тя успя да се уреди със собствена рубрика, тъй като не подхожда на съпругата на бившия държавен глава да съобщава прогнозата за времето по телевизията.

В  рубриката си „Историите на успеха“ тя интервюираше българи, които са постигнали завидни успехи не в чужбина, а в страната ни.

Последната изява на Деси Банова в ефир беше точно преди година. Тя се оттегли заради раждането на сина си.

След появата на Йоан Плевнелиев, бившата синоптичка се зарече, че скоро няма да се върне на работа. Тогава тя заяви, че семейството вече е приоритет за нея.

В Нова тв вече се носи слух, че Росен Плевнелиев има финансови проблеми, след като съпругата му възнамерява да прекъсне майчинството си и да се върне на работа.

Приближени до семейството споделят, че в тези слухове няма капка истина. Деси Банова иска да се върне на работа, за да докаже на всички, че не разчита на богатия си съпруг. Но това ще се случи идния сезон. Семейството ще прекара лятото в имението на Плевнелиев в гръцкия курорт Урануполи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар