Преслава с тайна сватба

Преслава с тайна сватба
5 (100%) 1 vote

Преслава се омъжи тайно

Преслава вдигна тайна сватба. Това разкритие направи нейната колежка и добра приятелка Софи Маринова. Добричлийката, която преди 9 месеца стана майка на малката Паола е подписала в гражданското с бащата на дъщеря си Павел. Двамата най-после решили да сключат брак, за да не се налага Павел да припознава щерка си, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Истината за тайната сватба на Преслава лъсна по време на партито по повод нейния рожден ден. Преди дни изпълнителката навърши 35 години и отпразнува личния си празник в столична чалготека.

„Поздравите тази вечер са за Преслава. Те са специално поръчани от нейния съпруг Павел“, това каза на микрофона нейната колежка Софи Маринова. Изказването й хвърли всички присъстващи в смут.

Досега се знаеше, че Павел и Преслава живеят на семейни начала. И за първи път в публичното пространство се появява слух, че те са семейство според българското законодателство.

Репортери на „България Днес“ направиха опит да се свържат със Софи Маринова за коментар, но телефонът й беше изключен цял ден.

Подробностите около сватбата на Преси засега остават в тайна. Поне докато тя самата не реши да проговори. Преслава е от изпълнителките, които ревностно пазят личния си живот в тайна. Тя разкри бременността си, едва след като вече беше невъзможно да крие корема си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар