Галена зарязва провокативните тоалети (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Галена не иска да дава повод за клюки

Галена спира да се съблича. Поп фолк изпълнителката слага край на разголените си тоалети за сценичните й участия. Причината за това решение на Галена е синът й Стефан. Той навърши 10 години само преди няколко дни, а в неговото училище се обсъждали доста често облеклото и поведението на певицата. За да не дава повод за клюки, Галена изхвърлила голяма част от най-разголените си тоалети, пише „България днес“.

Само преди няколко дни синът на поп фолк изпълнителката навърши 10 години. Цялото семейство отбеляза подобаващо празника на рожденика. Синът на Галена Стефан се потопи в света на „Отмъстителите“. Родителите на малчугана се постараха той да помни завинаги този рожден ден.

Галена и мъжът й Галин украсиха заведението си тематично за празника на по-големия си син. „Отмъстителите“ е любимото филмче на Стефан и той е изгледал всичките части. Всеки детайл беше изпипан до най-малката подробност. Тортата за малчугана, както и всички лакомства за тържеството, бяха в тон и пресъздаваха различни елементи от любимото филмче на порасналия Стефан.

И тази година Галена не пропусна да сподели снимки от личния празник на своето пораснало дете в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Впечатление прави красивата торта, която е осеяна с емблемите на любимите герои на Стефан. Фигурка на Спайдърмен, щитът на Капитан Америка, маската на Железния човек, юмрукът на Хълк и чукът на Тор, красят многоетажната торта.

„Моето голямо момче е вече на 10“, написа Галена към качените кадри в официалната си страница в социалната мрежа Инстаграм. Снимките от тържеството за Стефан събраха над 22 000 харесвания. Много колеги, приятели и последователи на поп фолк изпълнителката поздравиха Стефан за личния му празник чрез профила на майка му.

Галена слага край на твърде провокативните тоалети заради порасналия си син сн. Инстаграм

Галена слага край на твърде провокативните тоалети заради порасналия си син сн. Инстаграм

Припомняме, че миналата година за 9-тия рожден ден на Стефан Галена също беше приготвила незабравимо парти. Тогава то беше на тема „Междузвездни войни“.

Рожден ден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар