Памела Андерсън сподели ужасяващи подробности за края на връзката си с Адил Рами (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Раздялата на актрисата и футболистът става все по-скандална

Памела Андерсън обяви публично преди няколко дни, че се разделя с футболиста Адил Рами. Тя беше с него две години. Актрисата го обвини в изневяра и го нарече чудовище.

Вчера самият й любовник коментира обвиненията на Андерсън като обяви, че тя е пуснала поста под влиянието на силните си емоции и чувства. Той се защити като казва, че поддържа с майката на децата си не интимни, а платонически отношения.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Днес Памела му нанесе ответен удар като публикува на официалния си сайт кореспонденцията си с бившата му. В която се разкриват ужасяващи подробности за връзката й с футболиста. Адил нееднократно посягал на актрисата, оскърбявал я дори веднъж се наложило да постъпи в болница след поредния скандал.

В началото на своята публикация чаровната спасителка на плажа твърди, че отговора на Адил не е негов защото той има различен стил на писане. Тя е сигурна, че написаното е дело на сестра му, на адвоката му или на ръководството на футболния му клуб.

Андерсън характеризира бившия си като переверзник, нарцисист, опасен човек, който мисли само за себе си. Според нея той се надява, че всичко ще му се размине и никой няма да разбере какво насилие е проявявал по време на връзката им.

В първото писмо на Памела до бившата съпруга пише, че иска двете да се сприятелят заради децата им. Но отговорът на Сидони е неочакван. Тя признава, че с Адил са се разделили през 2017 година, но в продължение на година продължили да се срещат и да бъдат любовници.

След като научава от пресата за връзката му с актрисата прекратяват срещите си. Като казва за бащата на децата си, че е човек с добро сърце, но патологичен лъжец, предават от ru.hellomagazine.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар