Тифани Тръмп представи гаджето и на майка си (Готви се за сватба?)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп се отдаде на семеен шопинг с гаджето и майка си, готви се за сватба

Тифани Тръмп се отдаде на семеен шопинг с майка си Марла Мейпълс и гаджето си Майкъл Боулс. Тримата прекараха цял ден в Ню Йорк, като основното им забавление бе да обикалят магазините.

Семейството се отдаде на заслужен релакс, а също и на шопинг. А фактът, че Тифани толкова упорито се опитваше да накара майка си и гаджето си да се сближат предизвика сериозно внимание.

По всичко изглежда, че дъщерята на Доналд Тръмп има дългосрочни планове за брак с милиардера Майкъл Боулс. И може би двамата планират сватба.

Президентската дъщеря представи гаджето си в Белия дом още миналата година. Тя дори прекара с Доналд и останалите си роднини празниците, за да може бъдещият тъст да се опознае по-добре с приятеля на дъщеря си.

Сега Тифани предпочете да събере насаме годеника си и майка си Марла Мейпълс, пише „Дейли мейл“. Тримата доста добре се забавляваха, докато пазаруваха из бутиците, а след това похапнаха и в известен ресторант.

Прави впечатление, че наследничката на Доналд Тръмп продължава да показва все по-пищна фигура. А това провокира въпроса, дали все пак не е бременна. Самата Тифани по никакъв начин не коментира рязката промяна в теглото си. Преди няколко месеца се твърдеше, че е била в Белград на лечение и наднорменото й тегло е в резултат именно на терапията.

Иначе Тифани Тръмп цъфти от здраве и изглежда сияеща, докато обикаля магазините. Дъщерята на Тръмп продължава и обучението си в университета на Западния бряг, където ще се завърне през есента.

Тифани Тръмп на семеен шопинг сн. Инстаграм

Тифани Тръмп на семеен шопинг сн. Инстаграм

Междувременно прави всичко възможно, за да сближи семейството си с Майкъл Боулс. Както изглежда в семейство Тръмп може би предстои още една сватба. И подготовката за нея вече е започнала…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар