Милко Калайджиев даде заявка за жури в музикален формат (Влиза ли в „Капките“?)

Гласувайте за статията

Милко Калайджиев не среща признание от звездите, които е открил

Милко Калайджиев, който наскоро участва в шоуто за имитации „Като две капки вода“, даде заявка за жури в предаването. Докато беше в „Капките“ поп фолк изпълнителят призна, че не е много доволен от оценките на журито.

„Аз им казах – ножът е в тях, хлябът е в тях, те решават колко да отрежат. Една филийка ли, две филийки ли… Щом така са решили… Защо трябва да споря с тях? Те затова са сложени там – да оценяват. Пък аз си запазвам моето мнение за себе си, така че няма проблем. Накрая публиката и зрителите си казват тежката дума“, разкри преди време Милко в „Автограф“.

Сега в специално интервю поп фолк изпълнителят даде заявка за жури в музикален формат. Той призна също, че отдавна не се занимава с откриването на млади таланти, а тези, на които е помогнал, са го забравили.

„Отдавна не се занимавам с такива неща. Факт е, че съм подал ръка на момичета, които в последствие станаха певици номер едно на България. Сам на себе си правя евала, защото каквото съм казал, че ще стане, то е станало. Догодина защо не ме поканят като жури в някой от музикалните формати, да им кажа аз кой може и кой не може да пее. Последно закарах във фирмата Джена, оттогава няма нищо добро излязло на пазара.

Милко Калайджиев даде заявка за жури в музикален формат сн. Фейсбук

Милко Калайджиев даде заявка за жури в музикален формат сн. Фейсбук

Ние нямаме къде да се видим, освен на сбирките на общите концерти на фирмата. Чуем се за някой личен празник и това е. Всеки е поел по пътя си, няма кой да се затирне до специално до Свиленград да ме види. Макар че би могло… Всеки е зает с ежедневието. Аз самият се занимавам с толкова много работи, но не мога да спра, това ме държи жив и енергичен“, споделя Милко Калайджиев, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар