Ангела Меркел болна? (Германският канцлер притесни всички заради тремор на ръцете)

Ангела Меркел болна? (Германският канцлер притесни всички заради тремор на ръцете)
5 (100%) 1 vote

Ангела Меркел е болна, немският канцлер с тремор

Ангела Меркел може би е тежко болна. И решението й да се оттегли от управлението на държавата не е случайно. Това разкри тремор в ръцете й, който бе заснет днес на официална среща с нея.

За втори път в рамките на две седмици, Меркел не успя да овладее треперенето на ръцете си. Само за 10 дни случаят се повтори и предизвика паника сред германците.

Ангела Меркел потвърди, че ще пътува за срещата на Г-20 в Осака, където ще се срещне с едни от най-видните държавни лидери.

Меркел видимо се тресеше по време на срещата с немския президент Франк — Валтер Штайнмайк и отказа предложената чаша вода. Репортери от новинарската агенция я заснеха, като казаха, че тя е изглеждала много по-добре, когато е започнала да се движи. И добавят, че заради изключително горещото време в Германия, церемонията в замъка Белви е била добре охладена.

Меркел притесни немската общественост, когато бе заснета как неконтролируемо се тресе, докато чака украинския президент Зеленски на 18 юни. По-късно тя каза, че това се е дължало на дехидратация и че се е почувствала много по-добре, след като изпила три чаши вода.

Германският канал NTV обяви, че на Меркел за първи път й се случило такова нещо, по време на посещението й в Мексико през 2017 година.

Мнозина обаче си задават въпроса, дали канцлера не е с разклатено здраве и това ли е причината тя да реши да се откаже от поста си в края на този свой мандат.

Ангела Меркел  с тремор в ръцете, болна ли е? сн. You Tube

Ангела Меркел с тремор в ръцете, болна ли е? сн. You Tube

Ангела Меркел получи трети мандат за управление на Германия и успя да спечели изборите в коалиция. Канцлерът обаче бе принудена да направи и сериозни отстъпки относно политиката си за мигрантите, за да остане на власт. Влошеното й състояние напоследък, буди тревога, че май здравето й вече не е толкова стабилно. И това е причината тя да се оттегли от властта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар