Анджелина Джоли нехае за възпитанието на децата си (Вижте какво призна бавачката им)

Гласувайте за статията

Актрисата не е перфектната майка, или дава пълна свобода на децата си или пък ги следи изкъсо

Анджелина Джоли, която получи опеката над шестте си деца след развода с Брад Пит им дава пълна свобода. Като всяка майка тя обожава наследниците си

Затова актрисата често ги води на командировки със себе си, а и ги придружава на социални събития. Но според близки на семейството тя понякога отива твърде далеч в тяхното отглеждане.

Снимка: Legion-Media

Бившата бавачка, която работеше в дома на Пит и Джоли разкрива някои подробности от живота в звездното семейство пред списание ОК!. Жената признава, че Анджи често сменяла настроенията си и това се отразило пагубно на майчинството й.

Според домашната помощница актрисата била майка, която се тревожи едновременно за личните си проблеми и за тези в работата си. „Понякога ставаше страшно въпреки, че Джоли дава пълна свобода на децата си, но понякога започваше да контролира всяка тяхна крачка”, разкрива вътрешния източник.

Бавачката добавя, че децата на Анджелина Джоли и Брад Пит никога не са спазвали някакви правила. Понякога Анджи искаше да се покаже като страхотна майка. В такива моменти им позволяваше всичко и общуваше с тийнейджърите като с възрастни хора.

Поведението й доведе до много странни ситуации като например тази, че тя позволи на по-големите да пият вино. „На мястото на Брад не бих била щастлива ако такава майка отглеждаше децата ми”, допълва жената.

Актрисата и бившият й съпруг все още нямат официален развод и Брад Пит се принуди да й постави ултиматум за парично обезщетение ако следващия път не се яви в съда и си сложи подписа под новите документи, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар