Дарина Павлова с Джулио Берути на Златни пясъци (Всичко за визитата на Мадам Мулти и любовника й)

Гласувайте за статията

Мадам Мулти още поддържа връзка с младия си любовник, с Джулио Берути пазят в тайна любовта си

Дарина Павлова и Джулио Берути пристигнали на тайна визита в България. Двойката отседнала в един от хотелите на бизнес дамата и се забавлява по нашенското Черноморие.

Веселата вдовица, както наричат съпругата на застреляния шеф на Мултигруп Илия Павлов и гаджето й се настанили на Златни пясъци. Към тях се присъединил пиарът на мадам Мулти Сандро Рубини, разбираме от изданието България днес.

Компанията била забелязана по цял ден да се наслаждава на плажа. А вечер обикаляли по нощните заведения и барове на варненския регион. Милионерката наследница е първа дружка с актрисата Мартина Вачкова. С която често си устройвала срещи по време на пребиваването си на родна земя.

Снимка: Инстаграм

Павлова отдавна искала да покаже на любимия си забележителностите на родината си. Затова устройвала екскурзии на италианските си приятели до някои от най-красивите места покрай Варна и нейните околности.

Двойката посетила уникалния Аладжа Манастир и Джулио Берути бил възхитен от манастира в скалите. Такъв никога не бил виждал до сега.

Дарина не е по случайност в България. Скоро тя отбеляза 56-я си рожден ден в Турция. Като за тържеството в Истанбул покани Марта Вачкова, турската звезда Мерием Узерли, Мисис България Галина Долапчиева и много други. Дружките купонясваха по случай празаника на милионерката в продължение на няколко поредни дена, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар