Кубрат Пулев подпомогна модния бизнес на Андреа със солидна сума (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев изкупва гафа си с пари

Кубрат Пулев финансира Андреа за модния й бизнес. Солидна финансова инжекция получила поп фолк изпълнителката от своя любим за подпомагане на бизнеса й с дрехи. Жестът на боксьора е своеобразна молба за прошка заради целувката с журналистката Джени Суши.

Гафът на Кубрат Пулев очевидно му е излезнал солено по всички параграфи. Модната линия на Андреа „Style by Andrea“ е замислена още през 2014-та година. Тогава певицата обеща на феновете си собствен бранд, пише „Галерия“. Проектът доста се отложи във времето и започна да функционира едва през 2017-та година, макар и доста слабо.

Любимата жена на Кубрат предлага основно фланелки с лика си, кейсове за телефони и други аксесоари. От известно време насам в рекламната страница на бранда могат да бъдат намерени и някои от роклите, с които певицата се е снимала в популярните си клипове. Цени за тях обаче не са обявени, а за повече информация е оставен мобилен телефон за връзка. Проверка установява, че на посочения номер никой не отговаря.

Мечтата на Андреа бе да си направи онлайн магазин и да стъпи по-сериозно на пазара. За целта обаче й трябваха солидни средства, а откакто напусна „Пайнер“, музикалната й кариера дръпна доста назад. Участията й оредяха и все по-трудно успява да излезе с нов хит, камо ли да се радва на стабилни доходи.

Така гафът на Пулев със Суши дошъл тъкмо навреме за Андреа, която се възползвала от гузната съвест на половинката си. Тя го помолила да й помогне за бизнеса с дрехи, като според запознати стартовата сума е 20 000 лева – начален капитал, но не и финален.

Кубрат Пулев подпомогнал модния бизнес на Андреа сн. ХотАрена

Кубрат Пулев подпомогнал модния бизнес на Андреа сн. ХотАрена

Колежки на поп фолк изпълнителката имат сериозни съмнения, че новото й начинание ще процъфти, тъй като е в залеза на кариерата си. Феновете на Андреа намаляват правопропорционално на хитовете й и едва ли ще има много клиенти, желаещи да дадат 35 евро за тениска с принт на певицата. „Поне Кобрата си изкупи вината“, кискат се в поп фолк средите, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар