Елизабет Втора си има любимо внуче (Не е Уилям или Хари)

Елизабет Втора си има любимо внуче (Не е Уилям или Хари)
5 (100%) 1 vote

Елизабет Втора обожава да прекарва време в най-голямата си внучка

Елизабет Втора има любимо внуче и това не е нито принц Уилям, нито принц Хари. Кралица има своя любимка сред внуците си. Главният редактор на списание „Majesty“ Ингрид Сюърд твърди, че кралицата искрено се радва да прекарва време с най-голямата си внучка Зара Тиндал.

Ако не се сещате коя е Зара Тиндал, простено ви е. Тя и съпругът й не се появяват толкова често в публичното пространство, колкото братовчедите й и съпругите им. Зара е дъщеря на принцеса Ана, дъщеря на кралица Елизабет, и Марк Филипс. През 2011-та година Зара се омъжва за бившия играч на ръгби Майк Тиндал, с когото имат две дъщери – Миа Грейс на 5 годинки, и Лена Елизабет на на 1 годинка.

Семейство Тиндал е любимо на кралицата. Според Сюърд Елизабет Втора харесва това, че семейство Тиндал са „нормални“ и никой от тях не е „интелектуалец“. Това може да не звучи като комплимент, но по-скоро означава, че те са по-достъпни и незасегнати от публичното внимание, пише edna.bg. Ингрид Сюард твърди, че кралицата се гордее изключително много с внучката си. „Кралицата винаги е обожавала Зара и се гордее много с успехите й в ездата“, казва Ингрид. Не е тайна, че Елизабет Втора обожава конете и конните състезания.

Семейство Тиндал очевидно не е сполетяно от същите публични драми, които съпътстват живота на Кейт Мидълтън и Уилям, Меган Маркъл и Хари, като слухове за изневери, вражди и роднини, които търсят внимание за сметка на кралското семейство.

Елизабет Втора обожава внучката си Зара Тиндал сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Елизабет Втора обожава внучката си Зара Тиндал сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

По този повод главният редактор на списание „Majesty“ казва, че Зара и Майк Тиндал „определено са облекчение“, а Елизабет „може да бъде себе си около тях и да не се интересува от предполагаемата вражда между Уилям и Хари“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар