Близо 600 бона загуби за „Шоуто на Слави“! (още подробности)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов и шоуто му със загуби за близо 600 бона!

Предаването „Шоуто на Слави” е отчело близо 600 000 лева загуби за миналата 2018 година. Загубата е натрупана от фирмата на Дългия „Седем осми”, която е автор и продуцент на шоуто.

Слави

Слави Трифонов отчете доста големи загуби за шоуто

Преди две седмици Слави Трифонов прави анализ и изнася фактите за огромния минус на фирмата. Той го съобщава на общата събрание на дружеството.

За цялата година шоуменът е прибрал над шест милиона лева, като намалението е само 200 000 лева. С толкова намаляват и приходите от концерти и други изяви извън телевизионното шоу. Разходите са се увеличили с около 17 000 лева и загубите са в размер на 596 000 лв.

Загубите ще бъдат компенсирани от авоарите на фирмата… Макар че предаването на Слави Трифонов спира да се излъчва от Би Ти Ви, той няма да се разделя официално с телевизията. Той и екипът му ще работят по различни проекти, които ще се излъчват от малкия екран.

Отделно, Годжи, Гъмзата и останалите музиканти ще трябва да уредят въпроса с авторските права върху песните. Фирмата на Трифонов държи правата на над 320 парчета, както и на песни, за които дори не се предполага, че са негова собственост.

Сред тези песни са официалния химн на ЦСКА „Сърца червени”, както и любимата песен на червените от БСП „Една българска роза”, пише вестник „България Днес”.

Дългия е уредил и въпросите около собствеността на фирмата. Преди години, зад шоуто застана офшорката „Фулмър ентъртейнмънт”, която се появи през 2008 година и предизвика доста скандали.

Още тогава депутати от „Атака” твърдяха, че компанията има за цел да укрие данъци и чрез сложна схема се увеличават разходите, за да се занижат приходите.

Фирмата дори бе регистрирана на адреса, където са и сикаджиите Братя Маргини. Проверката в Народното събрание и НАП обаче не установи нищо.

След няколко преобразувания на капитала и намаление на активите, от миналата година акциите на офшорките в „Седем Осми” се озовават в ръцете на Трифонов.

Покрай тях с една се сдобива и неговата дясна ръка, съдружник и продуцент на шоуто Диана Младенова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар