Обвиниха Павел и Венци Венц в кражба! (още за скандала)

Обвиниха Павел и Венци Венц в кражба! (още за скандала)
5 (100%) 1 vote

Павел и Венци Венц бяха обвинени, че са окрали руски рапър!

Рапърът Павел и Венци Венц се похвалиха с нов клип към песента им „Само да поискаш”. Сцените са заснети в любимата дестинация на звездите – екзотичен Дубай. Видеото в богатото арабско емирство бързо събра погледите и одобрението на феновете на дуета.

Павел и Венци Венц

Павел и Венци Венц окрали руския рапър

Въпреки първоначалният възторг обаче нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Защото видеото се оказа крадено от руската звезда Егор Крид и неговата песен „Потрачу”.

Кадрите са напълно идентични, едно към едно към песента на двамата български рап изпълнители.

Изглежда Павел и Венци Венц са големи почитатели на руската поп звезда. Те са свили идеята от руския певец и са я превърнали в своя, като така са моделирали и проекта си, пише вестник „Телеграф”.

С това парче двамата изпълнители напълно отхвърлиха клюките, че дуета им се разпада и те се разделят.

Нещо повече, похвалиха се, че работят усилено върху втория си албум. „Ние продължаваме да вървим заедно напред и да правим музика, която ни харесва“, споделиха наскоро в свое интервю.

Но ако информацията за кражбата на видеото им стигне до руската сензация, той може да предяви авторски претенции и на момчетата ни експеримента ще излезе доста солен. Видеоклипът „Патрачу“ е създаден от Егор Крид през 2017 г

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар