Гери-Никол показа лукса, в който буквално тъне! (още подробности)

Гери-Никол показа лукса, в който буквално тъне! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол живее в огромен лукс, който обича да демонстрира!

Младата певица Гери-Никол загатна в мрежата как изглежда родният й дом. Определено варненката се радва на много екстри в голямата им къща, където живее сеемйството й в морската столица.

Гери-Никол

Гери-Никол знае, че се е родила със сребърна лъжичка в устата

Дворът на фамилната къща е колкото футболно игрище, разкриват близки до семейството. По средата на огромния им двор има басейн, къдото фамиилята се разхлажда през горещите летни месеци, пише вестник „България Днес”.

Освен многото стаи, бани и спални, имотът разполага с бари игрална зала, шушукат късметлии, надникнали в огромния дом на варненката. Който по-скоро прилича много повече на истински палат.

С възхода на кариерата си Гери-Никол се изнесе от тузарската къща на семейството си и се премести в столицата. В София тя обитава луксозен апартамент, в тузарски комплекс.

Освен това певицата разполага с всички екстри на мултимилионна звезда. Изпълнителката на „Шефе, шефе” има на свое разположение кола, шофьор, охрана, стилни дрехи от известни дизайнери.

Освен това младата изпълнителка се радва на луксозни ваканции в различни екзотични дестинация по цял свят. Да си го кажем направо, тя не спира да пътува.

Но родената със сребърна лъжичка в устата поп певица вече заработва парите си и сама, въпреки че едва ли скоро ще може да се конкурира с възможностите на татко си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар