Дани Леван избухна срещу блогъри, влогъри и прочие! (виж как ги насоли)

Гласувайте за статията

Дани Леван насоли яко родните блогъри!

Певецът Дани Леван, по когото въздишат не една и две тийнейджърки, здраво насоли родните блогъри, влогъри, инфлуенсъри, ю-тубари и прочие. Предаваме думите му без редакторска намеса, пък който се окаже сърдит, негова си работа:

Дани Леван

Дани Леван може да е остър, но в голяма степен е абсолютно прав

„Не намерих адекватна дефиниция за влогър, блогър, ю-тубър и т.н … За това си създадох своя. “Човек без никакъв талант! Но въпреки това желаещ да го знаят не само семейството му и близкия му кръг от приятели.”

Моля, да се включи в речниците!… Не разбирам, как може някой дори да гледа реакции на нещо си и празни приказки с които да губи толкова ценното си време…

Вместо да прочете книга, да гледа добър филм, да се разходи слушайки хубава музика, да се забавлява, да говори с приятели, да отиде на кафе, ресторант, плаж, театър, концерт, интересно предаване…

Много моля, някой да ми обясни тази простотия, която все повече набира сила. Възможно ли е да ти е толкова скучно и толкова да няма какво да правиш, че да гледаш и слушаш тези простотии в целофан?

… Има някои, чийто клипове са като ток шоу и са интересни, но те са про. Правят го със замисъл и аз ги харесвам.

Но манията която сега е обвзела всичко живо да си пусне камерата и да се чуди какво да направи за трафик и грам внимание е тотал щета…“, изригна Дани Леван.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар