Бебето на Петя Дикова стана на два месеца (Вижте го на семейно фото)

Бебето на Петя Дикова стана на два месеца (Вижте го на семейно фото)
3 (60%) 1 vote

Бебето на Петя и Илиян събра на общо фото мама, татко, баба и дядо

Наследникът на Петя Дикова и Илиян Любомиров стана на два месеца. По този случай младите родители пуснаха в социалната мрежа много мила снимка. На кадъра се виждат освен родителите на малкия Сашко и баба Аня Пенчева и дядо Сашо Диков.

Снимка: Инстаграм

Петя и Илиян, които се бяха зарекли да показват новороденото в публичното пространство вече не се притесняват да го правят. След като заведоха бебето да гласува и младия татко написа към фотото „Достоен наследник” новороденото се появи и на сцената на „Народния театър”.

Актрисата гордо показа на публиката внучето си, което тогава бе едва на 47 дена. Това бе първото му дефиле заедно с баба си на 7 юни.

Момченцето се роди на 22 април и бе кръстено на дядо си Сашо Диков. Неговият татко поета Илиян Любомиров се похвали, че неговия син е седмото бебе от предаването „На кафе”, което акушер-гинекологът изражда.

Появата на мъника успя да събере на обща снимки своите баба и дядо. Родителите на Пипи са разведени от десетилетия наред, но най-новия член на фамилията, който е отроче на единствената им щерка се оказа помирител на иначе не много добрите отношения между Аня и Сашо. Заради него те успяха да забравят за противоречията си и да се щракнат усмихнати на снимката, предават от lupa.bg.

От която пък се вижда, че Петя е свалила доста от килата, които натрупа по време на бременността си и вече изглежда отлично.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар