Погнаха Веско Маринов за корупция и пране на пари (Всичко за скандала)

Погнаха Веско Маринов за корупция и пране на пари (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Трубадурът от Полски Тръмбеш се облагодетелствал чрез Цветан Цветанов и фирма на доведената си дъщеря

Веско Маринов е един от многото приятели на Цветанов, който спечелил милиони благодарение на политика. Освен хонорарите, които прибирал за концерти на ГЕРБ трубадурът усвоил и държавни пари. За което ще бъде щателно проверен.

Веско Маринов с бившата си Цветанка
Снимка: ХотАрена

Цветан Цветанов приложил екзотична бизнес линия, от която певецът натрупал пачки. Схемата била следната. Щерката на бившата съпруга на Маринов имала фирма, която се сдобила с много обществени поръчки.

Сега става ясно, че Елизабет Мариус Урукова (така се казва дъщерята на Цветанка) усвоила милиони от изолация на блокове и ремонтите им. Пари все отпуснати от бюджета на държавата. Фирмата й „Строителство и саниране инженеринг консулт“ има сключени 19 договора с различни общини, предават от hotarena.net.

В повечето случаи е действано на територията на Благоевград. Където властва приближения на Цветанов Атанас Камбитов. Но има и в Кърджали, Казанлък, Карлово и други общини от Южна България. Кметовете, на които са били лоялни към напусналия всички постове в партията политик.

С култовата си фраза „Не искам вече Веско  Маринов да ми пее по концертите“ премиерът Бойко Борисов даде ясен знак, че хора от фамилното обкръжение на естрадната звезда са облагодетелствани с държавни пари. Така мислят хора от ГЕРБ, които смятат думите на Борисов за индиректен намек, пише  вестник „Галерия“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар