Бурак Йозчивит съвсем се запусна (Вижте го с дълга коса и брада – Снимки)

Гласувайте за статията

Турският секссимвол шашна с визия, актьорът не прилича на себе си

Бурак Йозчивит, който  скоро стана татко на малко момченце тази неделя излезе да гласува за избор на градоначалник на Истанбул. Голямо бе учудването, което актьорът предизвика с напълно променения с външен вид.

Бурак Йозчивит на изборите за кмет на Истанбул
Снимка: skopje24.mk

Екранният Бали бей по, който въздишаха жените не само в собствената му страна, а и по света е напълно неразпознаваем с дългата си коса и брада. Актьорът, който отиде до избирателните урни да пусне своя глас бе скрил очите си с тъмни очила и заради тях и неглижираната си визия за малко да остане неразпознат от своите почитателки.

Снимка: Инстаграм

Бурак Йозчивит преди няколко седмици показа за първи път в социалната мрежа как се радва на своя наследник. Той пусна снимка на малкия Каран, но за съжаление не показа лицето му. На фотото се вижда единствено ръката на прочутия Бали бей и ръката на неговия син. Коментарът на кадъра бе много кратък. Щастливия татко, който отлично се вписва в ролята на баща написа само едно – „син”.

Снимка: Инстаграм

Малкият Каран също има свой собствен профил с Инстаграм. Родителите му го създадоха още когато се роди. Но за съжаление на многото си фенове те все още не са публикували негова снимка. Което кара почитателите на известната двойка да се питат защо му е на едно новородено да има профил в социалната мрежа, предават от skopje24.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бурак Йозчивит съвсем се запусна (Вижте го с дълга коса и брада – Снимки)”

  1. Мимокмок

    юни 27. 2019

    Нищо,че го преглътнем и така ,секак е сексапилен!!!!!!

Добавете коментар