Щерката на Митьо Очите го наследи като бос на Слънчака

Гласувайте за статията
Станислава Желязкова, наследница на Митьо Очите, командва със здрава ръка гавазите му

Младо момиче е новият бос на мафията по морето – досущ като в италианския сериал „Гомор“ – пише в. „Уикенд“. Станислава Желязкова, първородната дъщеря на несебърския мафиот Митьо Очите, е била коронована лично от татко си да поеме контрола върху престъпната му империя – отбелязва изданието.

Това разкриват пред вестника няколко независими един от друг източници от морския ъндърграунд. Думите им бяха потвърдени и от полицията в Бургас, като техен представител призна, че МВР разполага с оперативни данни, че Станислава коли и беси из Южното Черноморие и е новия некоронован началник на подземния свят.

Митьо Очите е в затвора от миналото лято, когато бе закопчан в Истанбул заедно с ятака си Бенчо Бенчев и с една от любовниците си. След това Желязков прекара 8 месеца в турски арест, преди тази пролет да бъде екстрадиран в България. Оттогава мафиотът лежи под охрана в МВР болница, а съсед по креват му е карнобатският олигарх Миню Стайков.
В негово отсъствие групата му от Несебър, Поморие и Бургас изпълнява заповедите на дъщеря му Станислава, свидетелстват на морето. И този летен сезон първородната щерка на Митьо Очите се движи под солидна охрана из Слънчев бряг и лично наглежда обектите на татко си.
„Охраняват я трима гавази, движат се с бронирано „Ауди“ и джип Мерцедес. Всеки следобед Станислава събира мутрите си на оперативка в ресторант в Несебър и лично им раздава задачите. На младата дама се отчита и оборотът, яки мутри й доставят ежедневно сакове с пари – коментира изданието.

Митьо Очите и първородната му щерка Станислава

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар