Хороскоп за 26 юни, сряда – полезни контакти за Козирозите, сдържаност за Водолеите

Хороскоп за 26 юни, сряда – полезни контакти за Козирозите, сдържаност за Водолеите
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Хубав ден за любов, но по отношение на пари няма да бъдат задоволени очакванията ви. При някои от вас дори са възможни разправии на тема финанси. Сряда не е подходяща за разрешаване на задачи от материално естество и по принцип деловите контакти ще бъдат изтласкани на по-заден план поради немалко задръжки.

Скорпион
Не прекалявайте с честолюбието си и намалете изискванията по отношение на околните, за да се радвате на ползотворен ден. Сряда е хубава за любов и провеждане на делови контакти, но изисква деликатен подход във всичко. Избягвайте конфликти, стремете се към изчерпателна осведоменост, бъдете прецизни в работата си.

Стрелец
Очертава се тежък ден за професионалните ви дела. Застрашени сте от авария, конфликти и загуби. Хубаво е да потърсите опора в семейството, но бъдете въздържани. Не прехвърляйте служебните скандали вкъщи. И без това неприятностите в работата, ще се отразят върху домашния бюджет. Важни са хармоничните взаимоотношения, някой ще ви помогне.

Козирог
Възможно е да изживявате трудности от личен характер, но сряда ще ви помогне да преодолеете това състояние, ако заложите на контактите. Сега за вас е по-изгодно да се вслушвате в чуждото мнение, да търсите съдействие и съвети. Стремете се към хармония във връзките и намалете изискванията си.

Водолей
Очевидни са домашни неприятности, под чието влияние има вероятност да провалите цялостно деня си. Бъдете предпазливи в службата. Изпълнявайте прецизно задълженията си, спазвайте необходимата дистанция при общуването си с колеги и шефове. Старайте се да не нарушавате и без друго крехкото равновесие в отношенията.

Риби
Възможно е да получите неприятно съобщение, важно е да сдържате емоциите си. Не драматизирайте предварително, а търсете допълнителна информация, за да си изясните изцяло положението. Денят е благоприятен за професионална реализация, ако действате равномерно и избягвате разправии.

Хороскопа за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар