Хороскоп за 26 юни, сряда – изгодни срещи за Близнаците, семейна хармония за Лъвовете

Хороскоп за 26 юни, сряда – изгодни срещи за Близнаците, семейна хармония за Лъвовете
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда ще бъде приятна и успешна, но е хубаво и вие да докажете способностите си. Главното е да контролирате темперамента си и да не подхващате темата за парите. Не сте лишени от печалби, но не бива да изпреварвате развоя на събитията. Звездите фиксират благополучно разрешаване на проблема само ако се въздържате от конфликти.

Телец
Не би могло да се говори за хубав ден, ако се съди по емоционалното ви състояние. Засилена е чувствителността ви, важно е да отпочинете истински. Освен това ако се ориентирате към контакти, ще се успокоите с получаването на информация, ще имате и необходимата подкрепа. Звездните аспекти няма злотворно влияние върху вас.

Близнаци
Наблюдава се известен професионален застой, но затова пък ви върви в любовта. Сряда е благоприятна за срещи и контакти. Ще удовлетворите както емоционалните си потребности, така и материалните интереси. Може да разчитате на връзките си относно нови начинания, от които се предвиждат печалби.

Рак
Хубав ден за пари, нищо чудно дори някои от вас да бъдат приятно изненадани днес. Иначе в емоционален план надали ще се чувствате добре, но поне се открива възможност да ви се изяснят причините за някои лични проблеми. Не показвайте лошо настроение на работното място, старателно избягвайте конфронтации.

Лъв
Доброто развитие в сряда се базира на хармоничните отношения и синхронизираните взаимодействия. Денят е много благоприятен за семейството и разрешаването на домашни задачи. Хубави възможности предлагат и контактите с приятели и роднини. Но не така изглеждат нещата в службата, внимавайте! Бъдете изключително предпазливи в работата си и спрямо конфликти.

Дева
За вас се очертава кризисен ден в емоционален смисъл. Обстановката е наелектризирана до краен предел, силно застрашени сте от конфликти. По-големите неприятности са вкъщи, но и в професионален аспект се наблюдават задръжки, с които също трябва да се съобразите. В кръга на по-млади хора и сред приятелите ще се почувствате значително по-добре.

Хороскопа за другите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар