Меган и Хари пръснали 2 милиона за ремонти (+Защо кралицата напусна Бъкингам през глава?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари пръснаха 2 милиона за ремонти, Елизабет бяга от Бъкингам през глава

Меган и Хари пръснаха над 2 милиона долара за ремонти. Двойката бе остро порицана от критиците, след като бяха изнесени данни, че за ремонти на дома им в Уиндзор са отишли над 2 милиона долара.

Меган и Хари преустроиха имението си и похарчиха едно малко състояние за ремонт на дома си. Двойката е обединила старите апартаменти за прислугата в пет жилищни стаи и са си устроили кухня.

„Всички разходи са направени съобразно нуждите за дълготрайно използване и запазване на имотите в бъдеще. Освен това сумата е наполовина по-малка, предвид факта, че те доста икономисваха“, твърди приятел на Меган, който се опита да я защити, но само се оплете още повече.

Младоженците са заявили също така, че нямат намерение да влизат в излишни разходи, но все пак искали да направят дома си модерен и цивилизован. Още повече, че старото имение е техен официален дом. „Това не е извънградската къща на херцозите на Съсекс. Това е официалният им дом и тяхна резиденция, която те обитават“, опита се да замаже ситуацията говорител от двореца.

Междувременно кралица Елизабет през глава напусна двореца Бъкингам. Тя ще остане в замъка Уиндзор, но не заради годишен отпуск или по семейни причини, а заради нашествие на насекоми в главната й резиденция в Лондон. Оказа се, че плъхове и насекоми са нападнали замъка за ужас на кралицата. И подобно на внука си, тя решила, че е по-безопасно да се изнесе от столицата, докато се оправят нещата в двореца.

Критикуват Меган и Хари за ремонтите в Уиндзор сн. You Tube

Критикуват Меган и Хари за ремонтите в Уиндзор сн. You Tube

По ирония на съдбата, бягството й съвпада именно със скандала с парите за Меган и Хари. Както и с новината, че с близо 11 милиона е увеличена годишната издръжка на монарха. И въпреки нейните опити да пести, критиките за прекомерни разходи продължават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар