Какво се случва с лицето на Мария Силвестър: Водещата изгоря! (виж тук)

Какво се случва с лицето на Мария Силвестър: Водещата изгоря! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър изгоря на плажа!

Мария Силвестър изгоря на слънцето. Водещата на „Бригада нов дом” стана червена като рак още в първите дни от ваканцията си. Тя прекара няколко дни на родното Черноморие и това се отрази моментално на тена й.

Мария Силвестър

Водещата Мария Силвестър изгоря на плажа

От изгарянията й по кожата се вижда, че брюнетката не е използвала предпазни лосиони и млека с висок слънцезащитен фактор, пише вестник „Уикенд”.

Заради това лицето й може би в най-скоро време да се обели. Въпреки тази опасност феновете на чаровницата я намират още по-привлекателна и секси. Дори на червенееща кожа сините й очи изпъкват още по-силно, радват се нейните последователи.

Явно синеочката е имала добра компания, заради което е забравила да се покрие със защитни средства.

Наскоро водещата сподели с последователите в социалната мрежа за трудностите, които изпитала покрай тежкия си развод. След 15-годишен брак с актьора Силвестър Силвестров тя остава буквално на улицата, заедно със сина си Давид.

В този труден момент ръка й подават приятели и тя известно време живее в апартамента им, заедно със своето дете. В края на миналата година водещата направи своята равносметка в социалната мрежа.

Тогава хубавицата сподели, че е загубила много приятели, но е открила любовта. Мария Силвестър категорично отказва да разкрие кой е мъжът до нея, но определено водещата е щастлива с новия си мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар