Ненчо Балабанов явно умее много и различни неща!

Ненчо Балабанов има странни хобита. Едно от тях е тениса, по който имитаторът на Бойко Борисов бил силно пристрастен. И обичал на тича на корта винаги, когато има свободно време. [caption id="attachment_595093" align="aligncenter" width="300"]Ненчо Балабанов Ненчо Балабанов шашна с неподозирани умения[/caption] Другата страст на актьора била по-малко известна на широката общественост. Той обичал да разглобява телефони за собствено удоволствие. Ненчо е завършил специалност промишлена електроника и това негово хоби е разбираемо.

„Купувам два-три развалени телефона, взимам лупа, лампа, клещи и правя един здрав. После го пускам в сайт за продажба. Без стремеж за печалба, а заради удовлетворението, че съм направил нещо и то работи. Кефя се, когато мога да дам живот на нещо старо, не бързам да го хвърля, за да си купя ново”, разказва Ненчо Балабанов.

Мнозина обаче подозират, че това негово увлечение не е случайно. След като шоуто „Господари на ефира” слезе от екран, актьорът бил все по-притеснен за финансите си. Работните ангажименти все повече клоняли към нулата и звездата била принудена да „затяга колана”. Актьорът, с талант на имитатор, в последно време разчитал на ролите си в театралните представления. Но славата му замаяла главата с лесно и бързо спечелени солидни пачки. Участията му в предаванията на клана Халваджиян, свикнал да прибира солидни пачки и хонорари от светски събития и партита, където се изявявал като водещ. Освен това се радвал на солидни постъпления от шоуто „Господари на ефира”, както и от участието си в сериала „Полицаите на края на града” по Нова телевизия. Заради това Ненчо Балабанов навикнал да прибира тлъсти пари от сладки и добре платени ангажименти и работата в театъра за малко пари вече не му се нравела. „Славата го замая и той престана да се занимава с истинска актьорска работа”, твърдят близки до звездата. За разлика от други свои колеги Ненчо предпочитал да се прави на звезда и да трупа лесно спечелени пари, вместо да набляга на трудната и неблагодарна работа в театъра. Но с днешна дата той се притеснявал, че ако спешно не намери допълнителна работа, много скоро спестяванията му ще се стопят катастрофално.