Галка от „Каризма“ с процъфтяващ бизнес (Вижте с какво се захвана бившата половинка на Миро)

Галка от „Каризма“ с процъфтяващ бизнес (Вижте с какво се захвана бившата половинка на Миро)
3 (60%) 1 vote

Галка от „Каризма“ върти успешен бизнес

Галка от „Каризма“ върти процъфтяващ бизнес в Лондон. Певицата трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополиса, като отзивите от фирмата й са повече от положителни. Под крилото на бившата вокална партньорка на Миро са няколко десетки млади хора, на които тя урежда професионално развитие в сферата на обслужващия персонал, който винаги е бил на почит в аристократичните английски среди.

От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галка от „Каризма“, се ползват едни от най-мощните фирми и частни клубове в Лондонското сити, които предпочитат организираните партита в тесен, но сигурен кръг.

„Нашата отговорност е внимателно да подбираме  и обучаваме най-добрите служители за вашите приказни събития – да ги вдъхновяваме, мотивираме и подхранваме, така че те да са напълно подготвени с всичко необходимо, за да осигурят изключително изживяване и добро настроение на вашите скъпи гости“, е част от визитката, с която Галина представя фирмата си.

Певицата споделя убеждението си, че само щастливи и доволни хора могат да предлагат качествена услуга. Това се потвърждава и от нейното отношение към новия й живот. Години наред, откакто Галка напусна „Каризма“ и България, тя се мъчеше да си стъпи на краката в Лондон.

От нейни близки става ясно, че певицата преминава през куп трудности, работи целодневни смени без почивка. Така Галя се стреми да изучи занаята отвътре и изцяло, пише „България днес“.

В момента бившата певицата отново е по тузарските заведение и мероприятия. Но тя вече не е там, за да пее, а да промотира, както своята фирма, така и самите локали. Това става в личния й блог. От познати на Галка, както и от снимките, които качва в мрежата, става ясно, че тя се занимава с много неща. Галя не само спортува, но и готви всевъзможни гурме ястия, а рецептите за тях споделя със своите почитатели.

Галка от "Каризма" върти процъфтяващ бизнес в Лондон сн. ХотАрена

Галка от „Каризма“ върти процъфтяващ бизнес в Лондон сн. ХотАрена

Бившата певица се изявява и като кулинарен критик. Мнението й за кухнята и обслужването в посетените заведения има влияние сред редицата й последователи, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар