Журналистката Лияна Панделиева се разбесня в мрежата! (виж тук)

Журналистката Лияна Панделиева се разбесня в мрежата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Лияна Панделиева скочи срещу безотговорен овчар и безхаберието на държавата!

Журналистката Лияна Панделиева се разгневи в мрежата по повод на поредната безумна катастрофа – без адекватни последици и без виновни. Ето какво написа тя след новината:

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева се разгневи не на шега

„Искате ли да бъдете позитивни в ежедневието? Позитивни, защото така пазите здравето си, пестите от бръчки, предизвикани от гневни физиономии. Е, да ама не може!

Преди вечер видях в новините за катастрофата между автомобил и излезли на пътя биволи. Ако някой е пропуснал, долу е линкът.

Но какво е втрещяващото? Глобата за пуснати произволно животни е СТО ЛЕВА. СТО, бе хора, СТО! Не затвор, не изземване на всички останали живи животни, не отнемане на имуществото в полза на държавата. Сто кинта. Собственикът на животните кърка за повече пари на месец!

Водачът на колата карал с превишена скорост (по първоначални данни). А колко е допустимата скорост за удар в бивол? Ако карам с 50 км/ч и се тресна в бивол или крава, това ще ме остави без кола, с посинени ребра от колана, с разкървавен нос от възглавницата. А собственикът пак ще дължи СТО КИНТА!

Преди две години друг пиян овчар остави 14 крави на релсите, влакът се удари в тях, пострадаха хора в композицията, локомотивът претърпя щети за десетки хиляди левове… А дивакът, оставил кравите, беше арестуван за 24 часа и пуснат да си ‘оди по живо, по здраво.

Но безумието не спира дотук. Биволите са ранени, но живи. И понеже са говеда, а не хора, те не пищят, не плачат, те просто лежат и търпят болката си часове наред.

Няма зоополиция, няма организиран транспорт, който да ги вдигне. Дори изходът да е само да бъдат умъртвени, кой изобщо носи отговорност за агонията на самите животни?

Ами никой. Да се обзаложим ли дали собственикът на биволите някога ще плати 100-те лева, а?“, гневи се Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар