Милко Калайджиев със солидни приходи от къщата си за гости (Вижте колко изкарва)

Гласувайте за статията

Милко Калайджиев не се притеснява от проверките на властта

Освен с участия по нощните клубове, Милко Калайджиев изкарва солидни доходи и от къщата си за гости. Вчера тя беше посетена от служители на Държавен фонд „Земеделие“. Те провериха къщата на поп фолк изпълнителя, която беше в списъка с къщи, построени с европейски пари.

В къщата за гости, която Милко е построил, не са установени нарушения. Тя се използва по предназначение. Къщата е построена преди четири години и се намира в свиленградското село Мезек. Постройката все още е в мониторингов период. Общата стойност на проекта е 435 000 лева, а от тях 304 000 лева са европейско финансиране.

„Нямам  никакви притеснения. Аз съм казвал отдавна, че съм публично лице и всяка моя стъпка се следи от всички възможни институции. Къщата от първия ден, в който е построена и пусната за това, за което е направена, се използва само и единствено за гости“, обясни пред Би Ти Ви поп фолк изпълнителят, цитира „Телеграф“.

Къщата има съответните рекламни материали, което показва, че тя се използва по предназначение, поясниха проверяващите. Преди служителите на Държавния фонд в къщата за гости на Милко Калайджиев са били и полицаи от Икономическа полиция.

Поп фолк изпълнителят управлява своята къща заедно със съпругата си  Маргарита Калева чрез фирмата си „ММ Анталекс“, която са регистрирали още през 2012-та година. Тогава те са започнали страничния бизнес с къщата за гости, извън пеенето на Милко.

Първата им печалба от къщата е 23 000 лева през 2013-та година. От следващата година приходите се увеличават. Те са около 200 бона, като рекордът е за 2018-та година – 260 000 лева. Това показват отчетите, публикувани с Търговския регистър.

Милко Калайджиев изкарал 700 бона от къщата си за гости сн. ХотАрена

Милко Калайджиев изкарал 700 бона от къщата си за гости сн. ХотАрена

Така за последните 3 години петте стаи в къщата за гости на Милко Калайджиев са донесли на него и на семейството му над 700 хилядарки, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар