Амал и Джордж Клуни посрещнаха семейство Обама в дома си (Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът и адвокатката имат височайши гости, семейство Обама е във вилата им на езерото Комо

Амал и Джордж Клуни посрещнаха Барак и Мишел Обама във вилата си в Италия. Експрезидентското семейство е на почивка в Европа , а в момента са гости на известната двойка на езерото Комо.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Местните власт са предприели сериозни мерки за сигурността на бившия американски президент и неговата половинка. Те са отцепили района в 300 метра периметър и не дават пиле да прехвръкне. Забраната важи за цивилни и даже и за лодки, които правят опит да влизат в къщата. Ако на някой му е много необходимо да мине през забранения район трябва да плати 500 евро такса.

Амал Клуни
Снимка: ru.hellomagazine.com

Цялото семейство Обама пристигна във вилата на Клуни. Посещението им е част от европейската им почивка като преди това бяха във Франция. Появата на бившето първо семейство в Италия накара папараците да стоят на пост денонощно край вилата на холивудската звезда. Надявайки се да направят поне една снимка на височайшите гости.

Джордж Клуни е известен с гостоприемството си и затова пред бившата президентска двойка не е стояла дилемата кой хотел да изберат за престоя си, предават от ru.hellomagazine.com.

Не е ясна точната програма на Барак и Мишел Обама, но според публикация в холивудско издание става ясно, че двете семейство са се качили в лодка и заедно са присъствали на благотворителна вечер организирана от фондацията на Амал и Джордж Клуни – „Клуни за правосъдие”,.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар