Британците възмутени! Меган и Хари пръснаха 3 млн. за ремонт на Фрогмор Котидж

Гласувайте за статията

Данъкоплатците скочиха на херцозите заради прекалените им харчове

Меган и Хари най-сетне приключиха с ремонта на новата си къща Фрогмор Котидж с разждането на сина им Арчи. Обновяването на имението коствало на съпрузите 3 милиона долара. Въпреки, че първоначално бе обявено, че ремонта ще е в пъти по-евтин.

Вилата Frogmore
Снимка: spletnik.ru

Този факт неимоверно много разгневи британците защото парите са взети от фонда на кралицата. Който се формира от данъците на всичките поданици на Кралството. Кралската двойка обаче е похарчила и собствени средства.

Всичките уреди, мебели и нещата за интериора са купили за тяхна сметка. Според вътрешен човек ако някой кралски член иска да си купи нещо по-луксозно отколкото отпуснатата сума позволява е длъжен сам да покрие разходите.

Въпреки предварителната информация в къщата няма студио за йога, нито стая за йога за майката и бебето, нито пък за стая за тъщата на Хари – Дория Рагланд.

Според  друг източник Фрогмор Котидж е уютна семейна къща и всъщност не е толкова голяма както си мислят всички. Херцозите на Съсекс разполагат само с четири стаи и една детска.

Тъй като имението е старо и сградата е строена през 19 век съпрузите се сблъскаха с редица трудности. По-голямата част от таваните и подовете били повредени. Отоплителната система стара и неефективна и не отговаряла на еко изискванията.

Същия анонимен източник казва, че ремонта е траял шест месеца. Като останало само да се засее градината и да се направи градинското осветление.

Двойката се премести там през април тази година. Имотът е кралска резиденция на британското кралско семейство. На територията й е гробницата на кралица Виктория и нейния съпруг Алберт, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар