Натали Трифонова: Искам да се видя в бяла рокля (Мисли ли за деца?)

Гласувайте за статията

Натали Трифонова разкри дали мисли за деца

Натали Трифонова повдигна завесата на личния си живот. Атрактивната синоптичка от Би Ти Ви и приятелят й от турски произход Доан Хасан са преминали през много бури, но днес са по-влюбени от всякога. 27-годишната красавица е убедена, че той е мъжът за нея и се чувства готова да създадат семейство. Натали споделя за списание „Diva“, че дори е готова да стане майка.

Синоптичката и приятелят й били заедно от 10-годишни. Учели в един и същи клас в кварталното училище. Той бил от Силистра, а тя от Велико Търново. И двамата обаче учили в столицата. Доан бил нов в класа им и вниманието на всички съученички било насочено към него. Една година след като влезнал в класа на Трифонова, той й признал, че се е влюбил в нея от пръв поглед. В седми клас Натали се преместила да учи в руското училище, а Доан продължил да учи в строителния техникум. Въпреки това й бил кавалер на бала, а след това се разделили.

Доан движел семейния строителен бизнес. Двамата редували периоди на събирания и раздели. „Или не си говорим и сме смъртно скарани, или много се обичаме и сме заедно. Никога не сме били просто приятели. И двамата сме големи инати. Когато се разсърдим, моментът до сдобряването е труден“, откровена е синоптичката. В сдобряването помагали общите им приятели.

Семеен живот

От година и половина Доан и Натали живеели отново заедно. Двамата заедно обаче били като куче и котка. Още от деца синоптичката и нейният любим били много ревниви. Въпреки честите им разправии, Натали смятала, че любовта им е съдбовна. Синоптичката имала голямо кафяво родилно петно на ръката. Същият белег имал и Доан, но на гърдите. Според синоптичката, това било още едно доказателство, че са създаден и един за друг.

Натали признава, че никога не е получавала предложение за брак, но иска да се види в бяло. „Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, но не знам дали съм готова“, откровена е синоптичката.

Натали е от лекарско семейство и първоначално мислела да тръгне по техния път. Като малка тя прекарвала голяма част от времето в болницата, където работела баба й. Синоптичката обаче се ужасила от изпита по анатомия и се отказала.

Когато била студентка в първи курс по бизнес информатика си търсела нова работа и случайно видяла, че се търси водеща на прогнозата за времето. Тогава ветеранът в метеорологията Минчо Празников бил натоварен със задачата да я обучи.

Критични моменти

Синоптичката признава, че е имала два критични момента през живота си дотук. Първият бил преди 3-4 години, когато с майка й катастрофирали с мотор в Гърция. Натали толкова се притеснила за родителката си, че спряла да се храни. Вторият критичен момент бил през юни миналата година. Наложило се приятелят й Доан да спази баща си като му стане донор на черен дроб, пише „Уикенд“.

Натали Трифонова иска да стане майка сн. ХотАрена

Натали Трифонова иска да стане майка сн. ХотАрена

Двамата претърпяват много тежка операция, която продължава близо 14 часа. Всичко минало добре. „В такива моменти осъзнаваш за колко незначителни неща се ядосваме в ежедневието си. Такива изпитания идват, за да ни разтърсят и да ни отворят очите. Да ни кажат спри се, виж кое важното, събери се и не се разпилявай за дреболии. Тогава разбрах, че съм късметлийка. Господ пази мен и хората, които обичам. И тези две чудеса са доказателство за това. Често благодаря на Бог, дори в моменти, в който не ми се е случило кой знае какво“, споделя Натали, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар