Джени Суши направи нови разкрия за Кубрат Пулев (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Джени Суши с нови обвинения срещу Кубрат Пулев

Джени Суши направи нови разкрития около скандала с целувката с Кубрат Пулев. Американската репортерка Дженифър Равало обяви в специално интервю, че не е завеждала гражданско дело срещу боксьора. Кубрат Пулев допусна грешка след своя мач с Богдан Дину и целуна репортерката по устните.

Инцидентът беше заснет с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Кубрат Пулев е в Лас Вегас, където тренира и премина специален курс за сексуално посегателство срещу жени. Джени Равало пък даде специално интервю за „България днес“, в което обвини Кубрат, че лъже.

„Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело. С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача“, казва Джени Суши за случилото се между нея и Кубрат.

Равало иска да забрави случилото се. След целувката тя изчезна от социалните мрежи и отклони предложения за интервюта. Тя никъде не коментира появилите се скандални клипове с нейно участие от купона по случай победата на Пулев над Богдан Дину.

„През цялото време мълчах. Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в Инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна“, допълва Равало. Според нея Кубрат е излъгал и преувеличил историята. „Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение“, казва още журналистката.

Изслушване

Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали той е изпълнил стриктно заръките след скандала с Равало. Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца,  ако не се съобрази със санкциите.

Кубрат и мениджърът му Ивайло Гоцев не са коментирали интервюто на Джени Суши.

Джени Суши и Кубрат Пулев никога не са били приятели сн. YouTube

Джени Суши и Кубрат Пулев никога не са били приятели сн. YouTube

Равало продължава да работи и дори взе първото си интервю след скандала с Кубрат Пулев. Преди няколко дни тя се срещна с най-мощната жена в ММА – Габи Гарсия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар